10 kulcsfontosságú összetevői Szerves Kertészkedés

December 24, 2016 | By admin655 | Filed in: Uncategorized.

Biokertészkedés sokkal több, csak elkerülve a vegyszerek használatát a kertben. Sok ember számára ez egy kitekintést élő segítségével a természet törvényeit, hogy növekszik a gyümölcsök, zöldségek és más növények természetes. Ez általában egy személyes választása tükrében sok kutatást végzett a diéta fontosságáról, mivel kapcsolódik az egészségügyi és a hosszú élettartam.

A tanulmányok kimutatták, hogy a bioélelmiszerek magasabb koncentrációjú vitaminokat és ásványi anyagokat, majd ezek a termesztett kémiai műtrágyák, növényvédő szerek, gyomirtók és. Organikusan termesztett zöldségek és gyümölcsök nem csak a jobb egészségügyi bölcs, de ők is elkerüljék a véletlen expozíció ezen vegyi anyagok, amelyek használják a nagyméretű kereskedelmi gazdálkodás, amely oly gyakori a mai világban.

Íme 10 kulcsösszetevőket egy alapvető része a biokertészet.

1. Egészséges talaj – Ez talán a legalapvetőbb szempont minden organikus kert. Az egészséges talaj, hogy feltöltik természetesen növekedni fog az egészséges élelmiszerek évről évre. Szerves trágyák, mint a trágya és komposztált kert, udvar, illetve a konyhai hulladék könnyen visszavezetjük a föld megteremtése tápanyagban gazdag talajt, hogy növekedni fog minden módon egészséges növények.

2. Kerülni kell minden kémiai vagy szintetikus műtrágyák, növényvédő szerek, gyomirtók és. Ez nem csak arról, hogy a talaj marad természetesen szerves hanem enyhíti a gond kár, hogy a család és a háziállatok kell kapcsolatba kerülnek ezekkel a veszélyes vegyi anyagok.

3. A fenntartható kertészeti gyakorlat teszi a kertben, hogy legyen önfenntartó. Mivel a tápanyagok által használt növények ezeket kicserélik használata révén a természetes trágya és komposzt. Helyesen biokertekben támaszkodnak a természetes szerves ciklusok, hogy egészséges maradjon minden egyes évben.

4. Gazdálkodás a környezet – a természeti környezet előnyeit biokertészet gyakorlatok, hogy csökkenti a környezetszennyezés járó kémiai függő gazdálkodási gyakorlatot.

5. Létrehozása barátságos élőhelyei kedvező élővilág. Vannak sokféle hasznos állatok, rovarok, fel kell hívni a kertben. Megvédi őket a veszélyekkel járó veszélyes vegyi nemcsak számukra kedvező, hanem a kertészeti erőfeszítéseit, mert megeszik a nagy mennyiségű káros rovarok, kontrolling őket a természetes módon.

6. Használja intenzív telepítési gyakorlat megőrzése vízhasználat és segít késlelteti a növekedés nemkívánatos gyomok. Intenzív ültetés egyszerű osztás a növények közel egymáshoz. Ez segít megvédeni a talajt a nap lassuló párolgás és gyomok csírázási.

7. Fogalmát használják növényi biodiverzitás annak biztosítására, hogy a változások termesztési feltételek vagy növényi betegség nem vezet a rossz termés. Ültetés különféle növények biztosítani fogja, hogy a veszteség egy növény nem veszélyezteti a teljes kert élelmiszer-ellátás.

8. Forgatás növények – ellenőrző talajlakó kártevők és betegségek az elsődleges oka, hogy forgassa növények minden évben a vegetációs időszak. A vetésforgó tudja tartani minden kert egészséges és termelő bőséges termés.

9. Használjon jó öntözés és gyomlálás gyakorlat. Capture és tárolja esővíz ahol lehetséges, hogy a víz a kertben. Használja borissza tömlő, csepegtető öntözés, vagy vízben kézzel a minimálisra csökkentsük a vízveszteséget. Kézi gyom és kerülni a káros növényvédő szerek és gyomirtó szerek. És biztos, hogy meghatározzon egy vastag talajtakaró, hogy tartsa a nedvességet, és tartsa gyomok csírázó.

10. Mentsd magokat a legjobb növények későbbi használatra. Képzelje el, hogy hozzon létre egy önfenntartó kertet, amely nem igényel külső segítség. Ültetés a tavasztól őszig betakarítás organikus kert valóban egy része természetes környezetet.

Source by sbobet888Andrew Bicknell